اخبار و اعلانات

نشانی جدید وبگاه نشریه اندیشه مدیریت راهبردی

با توجه به تغییر نشانی وبگاه نشریه اندیشه مدیریت راهبردی از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دعوت می‌شود جهت ارسال مقاله‌های خود به نشانی https://smt.isu.ac.ir مراجعه نمایند.

جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» مورخ چهاردهم آذر ماه 1401

دومین جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» در سال جاری، در روز دوشنبه مورخ 1401/09/14 با حضور سردبیر، مدیر مسئول، جانشین سردبیر، مدیر داخلی و اعضای تحریریه (آقایان دکتر علی رضائیان، دکتر اسدالله کردنائیج، دکتر اسدالله گنجعلی، دکتر مصطفی هادوی نژاد، دکتر غلامرضا گودرزی) برگزار گردید. لیست مقالات تأیید شده در این جلسه متعاقباً اعلام خواهد شد.

مطالعه بیشتر

تغییردوره انتشار نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی (اندیشه مدیریت)»

*دوره انتشار نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی»* از *ابتدای شانزدهمین سال فعالیت خود* باهدف چابک‌سازی و افزایش سطح کمی مقاله‌ها و به موجب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، *از دوفصلنامه به فصلنامه تغییر یافت* نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» با همت دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق علیه السلام فعالیت می‌نماید. نشریه حاضر با هدف نشر و تجلی حقیقت و معرفت اندیشه ناب مدیریتی با نظر به مرزهای تطبیقی و عملیاتی این دانش و به‌منظور، اشاعه مطالعات میان‌رشته‌ای، خاصه در دو حوزه «موضوعات دینی» مشتمل بر اخلاق، ...

مطالعه بیشتر

کسب رتبه ب در ارزیابی سال 1400 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای نشریه اندیشه مدیریت راهبردی

در پی اعلام دفتر سیاست‌گذاری و امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی‌بر اعلام نتایج ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی کشور در سال 1400؛ نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» براساس معیارها و شاخص‌های اعلام شده رتبه ب (713.5) را کسب نموده است.این موفقیت را به تمامی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و علی‌الخصوص اعضای محترم هیأت تحریریه و دست‌اندرکاران نشریه تبریک عرض می‌نماییم. امیدواریم پژوهشگران همانند سالیان قبل با ارسال مقالات خود در راستای تحقق رسالت‌های علمی دانشگاه امام صادق علیه‌اسلام همراهی و تشریک مساعی نمایند.

جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» مورخ یازدهم مرداد ماه 1401

اولین جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» در سال جاری، در روز سه‌شنبه مورخ 1401/05/11 با حضور سردبیر، مدیر مسئول، جانشین سردبیر، مدیر داخلی و اعضای تحریریه (آقایان دکتر علی رضائیان، دکتر اسدالله کردنائیج، دکتر سیدرضا سیدجوادین، دکتر اسدالله گنجعلی، دکتر غلامرضا گودرزی، دکتر وحید خاشعی) برگزار گردید. لیست مقالات تأیید شده در این جلسه متعاقباً اعلام خواهد شد.

جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» مورخ دوازدهم بهمن ماه 1400

دومین جلسه هیأت تحریریه نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» در سال جاری، در روز سه‌شنبه مورخ 1400/11/12 با حضور سردبیر، مدیر مسئول، جانشین سردبیر، مدیر داخلی و اعضای تحریریه (آقایان دکتر علی رضائیان، دکتر اسدالله کردنائیج، دکتر سیدرضا سیدجوادین، دکتر حسن بشیر، دکتر اسدالله گنجعلی، دکتر مصطفی هادوی‌نژاد) برگزار گردید. لیست مقالات تأیید شده در این جلسه متعاقباً اعلام خواهد شد.

مطالعه بیشتر

کسب رتبه ب در ارزیابی سال 1399 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای نشریه اندیشه مدیریت راهبردی

در پی اعلام دفتر سیاست‌گذاری و امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی‌بر اعلام نتایج ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی کشور در سال 1399؛ نشریه علمی «اندیشه مدیریت راهبردی» براساس معیارها و شاخص‌های اعلام شده رتبه ب را کسب نموده است.این موفقیت را به تمامی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و علی‌الخصوص اعضای محترم هیأت تحریریه و دست‌اندرکاران نشریه تبریک عرض می‌نماییم. امیدواریم پژوهشگران همانند سالیان قبل با ارسال مقالات خود در راستای تحقق رسالت‌های علمی دانشگاه امام صادق علیه‌اسلام همراهی و تشریک مساعی نمایند.